Om mig

Pernille Grøhn

Designer, født 1991 i Danmark.

Designstuderende på Designskolen Kolding med yderligere studier ved International business Academy i Kolding 2012-2014 som Design manager. 
Som uddannet industriel designer strækker projekterne sig lige fra sko til lamper. Udover arbejdet med industriprodukter, så udgør en stor del også eksperimentelle prototyper og skulpturelle engangsprodukter. Dette er den vigtig del af mit arbejde og tilgang. 

Opgaverne eller selve projektet er ofte nøglen til inspiration. Ideerne kommer af skitsering, eksperimenter og forsøg. Et endeligt design for mig, kræver en stærk relevans og funktionel begrundelse. Derfor har mit arbejde altid drejet sig omkring brugeren, proces, enkelthed og æstetik. 

Jeg ser mine projekter som en løbende historie, som er forbundet til materialer og æstetik på tværs af tid og funktion. Nogle projekter forbliver eksperimenter eller skulpturerede ideer – mens andre bliver konkrete og funktionelle værktøjer. 

I mit arbejde som designer, ser jeg en stor værdi i at formidle og dele mine værtøjer. Derfor elsker jeg at undervise og samarbejde med andre faggrupper. Især gennem undervisning og workshops bliver jeg faglig udfordret. Det giver mig en enorm energi – og ikke mindst styrker det mine kompetencer som designer.